Sider

15.8.14

Too tired to wear a zipper

Hanna Marin i PLL har sagt de usagte ord som rammer direkte til alle piger: nogen dage er man bare 'too tired to wear anything with a zipper...' og lige præcis sådan har jeg det idag! Efter en laaaang arbejdsuge, har jeg en smadret fredag aften hvor jeg ikke orker at være social. Flashback til eksamensperioden i 3.g. Ingen fest, men hjemme med mormor-sandalerne på, ak jeg er blevet et gammel røvhul. Derfor tulrer jeg rundt og ordner småting med Sys Bjerre i baggrunden. Jeg er ikke den største fan af Sys, men hendes sange fører mig tilbage til en god periode i 8. klasse. Jeg er lidt nostalgisk her for tiden, men det er meget rart og en smule sørgeligt.

Tilbage til emnet; den her lækre lange strik er ny! Jeg er ikke god til strik, da de ofte (læs: al-fucking-tid) går op i halsen og jeg bliver kvalt. Næsten. Desuden dækker den måsen, så det er tilladt at rende rundt hjemme kun med den og et par trusser på! Den har få fede detaljer i form af en "pynte-lynlås" i hver side. Fundet i Selected til 400 bobs - alle bobs'ene værd ;-)

Jeg har lige taget nogen skidegode outfitbilleder med det meget omtalte Olympus kamera i perfekte minimalistiske omgivelser, samt brugt timer på at redigere... Kan jeg kalde mig modeblogger nu?

Billede 1: "Ihj, hvor er der meget at rydde op, benene skal have en tur med shaveren og jeg skal faktisk virkelig tisse, men først billeder til bloggen!"
Billede 2: "What the fuck am I doing?"
Billede 3: "3 sekunders nedtælling fra Photo Booth giver ingen chance for en god pose. Se min aggressive udgroning!"Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar